A Bioptron lámpák teljes választéka bérelhető. Elvisszük Önhöz a készüléket.
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A lámpáért érte lehet jönni a telefonon megadott címre.
Indulás: 2009-06-23
 
A fényterápiáról bővebben

A fényterápia több évtizede használt az orvostechnika és a kozmetika területén.

 A kutatások alapján egyre több területen mutatnak ki pozitív eredményeket, és egyre nagyobb teret hódít.

A Bioptron egy olyan svájci nemzetközi nagyvállalat, mely fontosnak tartja egészségünket! Igen magas színvonalon és szakértelemmel ügyel a minőségre, hogy termékei a világszínvonalon is a legkiemelkedőbbek, és Ön teljes mértékben elégedett legyen! Hosszú távon gondolkodva, sokáig szeretné növelni elégedett ügyfeleit!
Minden terméke kizárólag természetes és időtálló anyagokból készül; a világ legmagasabb minőségbiztosítási szabványainak megfelelőek!

A megoldás

Szervezetünkre létfontosságú a fény! Hiszen fény nélkül nincs Élet! Köztudott például, hogy a D vitamin a napfény hatására jön létre!

Ugyanez vezethető le az emberi sejtekre is. A sejteknek SZÜKSÉGÜK van a fényre, egyrészt több vegyi folyamatot szabályoz, másrészt bizonyított tény, hogy serkenti a regenerálódási folyamatokat, a sejtek osztódását, - mélyebben: a DNS örökösödési folyamatait is. (a rákos sejtek sérült DNS lánccal rendelkeznek, ezért nem "fogad szót" a szervezetünk utasításaira).
Az emberi test az egyik legbonyolultabb és legfejlettebb "gép", ami alapesetben kifinomultan és maximális önirányítással képes működni - bizonyos feltételek mellett!
Bizonyára Ön is már sokat hallott az öngyógyításról, amikor testünk képes volt legyőzni a betegségeket, sok esetben a csodával határos módon. Ehhez szükségesek a vitaminok, az ásványok, a folyadék, az oxigén és sorolhatnám. Ha mindezek - úgymond - természetes formában jutnak szervezetünkbe, azok hasznosulnak, és kifejtik jótékony hatásukat.

A nagy kérdés: akkor miért van ennyi betegség?!

Nos, egyszerű a magyarázat: alapból kevés fény éri testünket. Fel vagyunk öltözve, otthonunkban, munkahelyünkön, utazás során igen csekély mértékben ér bennünket a jótékony napfény! Ha mégis kimerészkedünk, azok káros sugarakat tartalmaznak, a károsodott ózonpajzson át pusztító kozmikus sugarakat kapunk, mely jótékonykodás helyett inkább komoly károkat, pusztítást is okozhat! Pl. hajlamosíthat bőrrák kialakulásához!
És ez nem csak a fényre vonatkozik; a zöldségek, gyümölcsök (mely sok esetben még éretlenül kerülnek leszedésre) - a napfény hatása nélkül "érnek" be, mely sokkal kevesebb vitamint, ásványt tartalmaznak - így mi is kevesebb tápanyaghoz jutunk!
Ennek következményeképp sejtjeink alapból kevesebb tápértékhez jutnak; így működésük is lankadtabb.

Mitől gyógyít?

A fényterápia a vérkeringést serkenti, mert a fény hullámhossza tartalmazza az infravörös sugarak alsó tartományát, és ez az 1-1,5 fokos hőmérsékletemelkedés ezt is eredményezi, valamint a lerakódott koleszterint feloldja, cseppfolyósítja - ezáltal a véráramba jutva képes eljutni céljához.
Igen, a koleszterin lerakódása szintén a napfény hiánya!
Több jellegű koleszterinünk egyike alapja a D-vitaminnak, mely a fény hatására szinte azonnal átalakul; a D-vitamin segít a kalcium beépülésében a csontokba, így azok megerősödnek. A koleszterinek további változatai is igen fontos szerepet játszanak szervezetünk hormonális vegyi folyamataiban - ez sem pótolható mással.

Nézzük tovább. Korunk másik "népbetegsége" az érszűkület. Ennek két formája: a koleszterin lerakódás és a meszesedés. Tudni illik, hogy a mész (ami szintén fontos alkotóeleme a csontoknak - ha tud hasznosulni) nem képes az ér falára lerakódni, ez a koleszterinen képes csak megragadni. A fényterápia hatására felszabadult zsírréteg miatt a meszesedés lepereg. A véráramba kerülve eljut a csontokba és hasznosul, építi a csontszövetet.

Mivel a fényterápia megnyitja az ereket, több oxigén, tápanyag, vitamin, vér és véralkotó elemek jutnak a célterületre, vagyis életerősebb, egészségesebben működő, kiegyensúlyozottabb szervvé válik; közvetve a véráram miatt az anyagcseréje is javul, a sejtek gyorsabban képesek osztódni és regenerálódni - alapjában véve EGÉSZSÉGESEN kezd működni.
Beindul az szervezet Öngyógyító képessége, anélkül, hogy hinnénk benne! Mert beindul!

Mindezt persze gyógyszerek nélkül!

Klinikai tesztek során kiderült, hogy e hatások miatt szerveink is egészségesen kezdenek működni, jobb lesz a kiválasztódás, az anyagcsere, a méregtelenítés.
Fájdalmaink csökkennek, ez visszavezethető e fent említett okokra; valamint egy nagyon fontos dologra:
A fájdalom oka egy vegyület, mely ingerli az idegi receptorokat. A fény ezeket a vegyületeket korlátozza, másrészt az infra tartomány stimulálja az idegvégződéseket, mely a központi idegrendszeren keresztül endorfin kiválasztást eredményez, ami a testünk SAJÁT fájdalomcsillapítója! Az idegi stimulálás ezen túl jótékony az idegpálya, az izmok, a vérkeringés hatásaira is. Az Endorfin egyfajta boldogsághormon, tehát a kezelések "mellékhatásaként" kedélyjavulás lép fel!

 Ezekből az alapokból levezethető jó néhány betegség gyógyítására a fényterápia!

Leggyakoribbak talán az izületi, reumatikus gondok. A csontok végén található porc, melyek közt egy úgynevezett kocsonyás kollagén anyag található. Ezt több százezer hajszálér hálózza be. Ha a fent említett okok miatt ezek a sejtek nem jutnak tápanyaghoz, elsorvad, elszárad. Ekkor a porcok egymáson kezdenek mozogni, kopni; majd ha ez csontig ledörzsölődött, az idegi csatornákon keresztül iszonyatos fájdalmak lépnek fel!
Ez fájdalomcsillapítóval, és néhány hasznos szerrel segít csillapítani; de a folyamat pusztulása nem áll meg!

A fényterápia hatására a hajszálerek tevékenyebbek; a még életképesebbek megnyílnak; a serkentett véráram tápanyagokat juttat a célterületre - és bármely hihetetlen - de rendszeres kezeléssel a porc (mivel sejt és osztódik) újra ki tud épülni; a kocsonyás kollagén anyag újra tud termelődni.

A kezelések során az idegi stimuláció miatt a fájdalmak már néhány kezelés (nem hetek alatt!) után csökkennek, egyre hosszabb ideig fájdalommentesek!

 Cukorbetegség

Szintén gyakori a cukorbetegség. Ez alapjában nem veszélyes, együtt lehet élni vele, nem gyógyítható. Itt a tünetei okozzák gyakran az illető halálát, mozgásai, életmódja nagyfokú romlását. Az inzulin hiánya tönkreteszi az ereket, az immunrendszer legyengül. Következményei a hajszálereknél kezdődik: szemromlás, végtagok elhalása, szervek pusztulása (hajszálerek szövik át szerveinket), agyi katasztrófák, fekélyek és módosulatai.
Itt elindul egy fokozott romlási folyamat, amit szervezetünk nem képes helyrehozni, mert sejtjeink regenerálódási ideje egy ennél lassabb folyamat.
Orvosilag igazolt, hogy fényterápiával ez a regenerálódási idő akár háromszorosára is növelhető!
Ez azt jelenti, hogy megszabadulhatunk a szövődményektől; ha már vannak, ill. sokat segíthetünk ezen az állapoton! Senki sem kíván szeretteire szorulni, családtagjait terhelni!

 Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés

Az említett fájdalomcsökkentő hatás egészséges embereknél is komolyan érvényesül (zúzódás, törés, ficam, izom- ínszalaghúzódás, lazulás, ütődés, elfekvés, sportsérülések, stb.)
Alkalmazható belső szervi fájdalmaknál, nőgyógyászati problémák esetén, és szinte minden nemű fájdalmaknál - AZONBAN NAGYON FONTOS, HOGY TISZTÁBAN LEGYÜNK A FÁJDALOM OKÁVAL! Ne kezeljünk ismeretlen eredetű fájdalmakat, mert az OK nem feltétlen szűnik meg! Bár a fényterápia kezeli az okokat is, de nem feltétlen a kezelt terület hibás - lehet kisugárzott fájdalom is.

 Sejtek, hajszálerek regenerálása

Említettem, hogy a sejtek felépítése, működése kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lesz; a sejtfal ellenállóbb, rugalmasabb - ezáltal a külső kórokozóktól is! Rugalmasságát visszanyerve a "sejttömeg" - az izom és ín erősebb, rugalmasabb, feszesebb lesz; a sejtszaporulat következtében több sejtből épül fel - tehát tömegnövekedés érhető el. Csökkenti pl. a sorvadás lefolyását.
A polarizált fényterápiával csökkenthető pl. az idegek becsípődése, az izületek spontán ficama.
Hatásosan alkalmazható sportsérülések esetén is!
Jól kezelhető így pl. a reflux - a gyomorszáj izmainak elernyedése, ami nemcsak kellemetlen érzés, de rendkívül veszélyes lehet, ha a nyelőcső az izmok gyengülése miatt egyszerűen becsúszik a gyomorba; ahol a sav marni kezdi. Ez gyógyíthatatlan a mai orvostudomány szerint - csak megelőzhető. De már a kezdeti szakasz is igen kellemetlen: az égő érzés, a gyakran elviselhetetlen lehelet.

A hajszálerek elégtelen működése, szűkülete okozza sok esetben a szem romlását, a gyakori fejfájást, az ingerültséget, türelmetlenséget, az agyi befogadóképesség csökkenését, a hallás károsodását, a fülzúgást, sípolást.
A hajszálerek rugalmatlanná válása okozhat a bőrön a foltelváltozásokat, ill. az erek elpattanását.

 

Immunrendszer

Nagyon fontos terület az Immunrendszerünk. Kevésbé ismert, de az immunrendszerünk - átfogóan - a fehérvérsejtjeink. A vérsejtek a csontvelőben termelődnek, bizonyos vértestek fehérvértestekké válnak, és óvnak, védenek, gyógyítanak! Mély kitérő lenne, melyik sejt miért jó, de a fényterápia hatására a kezelt területen megnövekednek ezen sejtek száma, azaz tevékenyebb a védelem. (mindig van tartalék!) Esetekben termeltethető a csípőlapát és a szegycsont lámpázásával.
Immunrendszerünk képes legyőzni a vírusokat, baktériumokat; gombát, spórát, sőt, a rákos sejtek ellen is hatásos!
A fényterápiás kezelésekkel immunrendszerünk működése serkenthető, a gyógyulási folyamat gyorsítható!
Talán meglepő, de a fényterápia az allergikus reakciókat is kedvezően befolyásolja, gátolja a hisztamin felszabadulását. Mind megelőzésre, mind a tünetek csökkentésére kiváló!

Említettem, hogy a fájdalmakat egy vegyület váltja ki (a sérült sejtek bizonyos kémiai mediátorokat bocsátanak ki), mely tulajdonképp a gyulladás. Mivel a fényterápia ezt a vegyi folyamatot gátolja, gyulladáscsökkentő hatású! Nem kell tartani, hogy káros hatással lehetne ezen testrészek kezelésére, ám KERÜLNI KELL A GYULLADT VISZEREK KEZELÉSÉT! Itt a legkisebb hőmérsékletváltozás is károsíthat.

Gyógyítható a készülékkel fekély, felfekvés (decbitus), sebek (krónikus, műtéti, baleseti, cukorbetegség általi, stb), inak, izmok sérülései, csonttörés és sérülései, stb. Kimagasló eredményeket hozott a fényterápia az égési sérülések kezelésében, legyen az I., II. vagy III. fokú - bőrátültetés és műtétek nélkül. A készülék fájdalomcsillapító hatása miatt ezek a kezelések sokkal kellemesebb és gyorsabb lefolyásúak; a vérkeringés beindító, serkentő hatása miatt pedig gyors, rugalmas, esztétikus bőrfelület jön létre, ami más módon lehetetlen. A gyógyulási idő - mint általában a fényterápiás kezelés esetében - a harmada. Végeredmény: a sérülés sok esetben ki sem mutatható, nyoma nem marad!

 

Mellékhatás nélküli

Több évtizedes komoly klinikai tesztelések, placebo kezelések, stb. során káros mellékhatást nem tapasztaltak, a készülék a napfény CSAK hasznos fénytartományát használja (emulálja), kortól és nemtől függetlenül használható, úgynevezett túladagolás veszélye nem áll fenn! A készülékek rendkívül egyszerűen használhatóak, kis helyet foglalnak, tartós, minőségi, megbízható termékek.

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu