A Bioptron lámpák teljes választéka bérelhető. Elvisszük Önhöz a készüléket.
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A lámpáért érte lehet jönni a telefonon megadott címre.
Indulás: 2009-06-23
 
A POLARIZÁLT FÉNYTERÁPIA magyar találmány!

Sikeres vállalkozó nõk: Fenyõ Márta biofizikus, lézerspecialista, feltaláló


Dr. Fenyõ Márta a polarizált fényterápia gyógyászati célú alkalmazásának úttörõje, a Biotron lámpa megalkotója.

Egyetemi éveirõl mondta Balogh Katának adott interjújában:

"Sok évvel ezelõtt az ELTE TTK fizikus szakán végeztem. Amikor felvételiztem, húszszoros túljelentkezés volt, tehát még a maximális pontszámot elért jelentkezõk között is válogatni kellett. Nekem sikerült az érettségi után azonnal bekerülni erre a frekventált szakra, ahova velem együtt összesen hat lány járt. Egyébként mindegyikünk közvetlenül érettségi után került be az egyetemre. Ugyanebben az évben negyven fiú kezdett velünk együtt a fizikus szakon tanulni, közülük néhányan már negyedik, ötödik alkalommal jelentkeztek, míg végre sikerült bekerülniük és többen buktak le hozzánk. A negyvenhat induló diák közül ugyanaz a hat lány végzett öt év múlva, a fiúk összetétele viszont nagymértékben változott. E fenti történethez azt kell még hozzátenni, hogy nekünk, lányoknak nagyon nehéz volt ezen a szakon lépést tartani a követelményekkel, mert tõlünk az oktatók többet követeltek, mint fiú évfolyamtársainktól. Így már az indulásnál nagy edzettségre és állóképességre tettünk szert, ami az évek során csak fokozódott."

A budapesti SOTE professzora, Mester Endre volt az elsõ, aki lágylézer fényt alkalmazott a sebgyógyítás gyorsítására. Fenyõ Márta a professzor mellett kezdett dolgozni, a lágylézer fekélyekre való alkalmazhatóságát kutatta, és rájött, hogy a polarizált fény a leginkább alkalmas a gyógyításra. Az általa 1981-ben kifejlesztett evolite lámpával sok fekélyt, visszeret, bõrbetegséget meggyógyított.

A hazai orvostársadalom jelentõs része azonban kételkedéssel fogadta a találmányt, kipróbálni sem voltak hajlandók. Évek teltek el, és annak ellenére, hogy találmánya bizonyítottan sikeresen gyógyított, hogy pl. Németországból többezer lámpát rendeltek volna, Magyarországon nem talált a gyártásra vállalkozó céget. A svájci Bioptron cég 1986-ban találkozott Fenyõ Márta találmányával, felismerte jelentõségét, és megkezdte a gyártást és forgalmazást. Napjainkban a Bioptron lámpa világszerte ismert, keresett cikk.

Fenyõ Márta jelenleg a Bioptron Gyógycentrum vezetõje, több szabadalom tulajdonosa, és természetesen folytatja kutatásait a polarizált fény tulajdonságainak, hatásának megismerésére, felhasználására.

 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu